‘Voel je goed!’ van start in Altena

Foto: Archief
5 oktober 2021, 09:46
Verlopen

ALTENA - In Altena gaat het project 'Voel je goed!' van start. Volwassenen kunnen gratis meedoen aan 20 wekelijkse lessen over gezonde voeding en bewegen.

Op donderdag 4 november is er van een informatiebijeenkomst bij de Bibliotheek op De Werf in Woudrichem. Aanmelden hiervoor kan bij Digi-Taalhuis Altena door te bellen naar 085 – 040 11 63, te mailen naar digitaalhuis@bibliotheekaltena of via de website bibliotheekaltena.nl/voeljegoed

Voel je goed! is een samenwerking tussen Surplus, Digi-Taalhuis Altena om volwassenen te ondersteunen gezonder te leven. Voor mensen die moeite hebben met taal, is het vaak lastig informatie over gezonde voeding te kunnen vinden en begrijpen. Of om informatie toe te kunnen passen in hun dagelijkse leven. Daar komt bij dat zorgverleners vaak niet vragen of iemand moeite heeft met lezen en schrijven. Hierdoor neemt de kans op overgewicht toe of heeft de begeleiding van de huisarts of een diëtist niet altijd het gewenste effect.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl