Vragen over de digitale overheid?

Foto: Geeralda Pols
6 oktober 2021, 19:53
Verlopen

WOUDRICHEM - Woensdag 6 oktober opende wethouder Paula Jorritsma het Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek CultuurPuntAltena.

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer via internet. Bijvoorbeeld zorgtoeslag aanvragen, werk zoeken, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Daarvoor moet u wel kunnen omgaan met een computer. En een DigiD kunnen aanvragen.

Medewerkers van de Bibliotheek volgden een training om u te helpen met uw vragen bij het speciale Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek. Zij luisteren naar uw vraag en denken met u mee. U krijgt meteen informatie waarmee u verder kunt. Of ze verwijzen u door naar de juiste organisatie. U kunt ook gratis computercursussen volgen. Zodat u voortaan zelf dingen kunt regelen met de overheid via de computer. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. De hulp is gratis. Het informatiepunt is in de Bibliotheek op De Werf, Raadhuisplein 1, in Woudrichem. De openingstijden van het Informatiepunt zijn: maandag 18.00 tot 20.00 uur, woensdag 10.00 tot 12.00 uur en vrijdag 10.00 tot 12.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl