Wethouder Matthijs van Oosten na afwezigheid ivm ziekte weer aan het werk

Foto: Archief
7 oktober 2021, 22:45
Verlopen

ALTENA - Na een paar maanden van afwezigheid laat de gezondheid van wethouder Van Oosten het toe om zich weer in te zetten voor Altena, haar inwoners en ondernemers.

Dat zal vooralsnog niet volledig zijn. Vanaf deze week hervat Matthijs van Oosten zijn werkzaamheden binnen de portefeuilles Economie, Inkoop en aanbesteding en Lokale omroep. Voor andere portefeuilles geldt de komende periode nog een vervangingsregeling binnen het college B & W.

Volgens de verklaring van Van Oosten pakt hij stap voor stap zijn gehele portefeuille weer op: “Heel fijn dat dit mogelijk is. Ik ben erg gemotiveerd om weer aan de slag te gaan. De vele gezondheidswensen die ik vanuit Altena heb ontvangen, hebben mij goed gedaan. Dank aan de burgemeester en de collegawethouders voor het waarnemen van mijn portefeuilles, in de afgelopen maanden en de komende periode. Zij geven mij de tijd volledig hersteld terug te kunnen komen.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl