Bezoek de 10e Woerkumse Winterfair

Foto: Archief
10 oktober 2021, 11:51
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 11 december van 11.00 tot 16.00 uur zal in 't Rondeel in Woudrichem de 10e Woerkumse Winterfair gehouden worden.

Dit jaar zal de sporthal in ’t Rondeel omgetoverd worden tot een groot kerst- en winterplein met een levensgrote kerstboom met gezellige zitjes er omheen. Vanwege de jubilerende 10e editie zullen er diverse crea workshops worden aangeboden met onder andere houtbranden, groendecoraties, diamond painting, werken met te gekke krijtjes, schminken en nog veel meer. Voor de kinderen zal er in een andere zaal een groot speelplein zijn. Voor de kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar is er tijdens de fair tevens een kleedjesfair met speelgoed. Vooraf aanmelden hiervoor is verplicht. Er zullen diverse optredens zijn van het Vischwijvenkoor en muziekvereniging Kunst na Strijd. De Joode Drive-in-show zorgt de hele dag voor de mooiste kerstsfeermuziek. 

Voor meer informatie bezoekt u de website www.atelierklaasentineke.nl. U bent welkom op 11 december tussen 11.00 en 16.00 uur aan ’t Rond 2 te Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl