Team Voltena Dames 1 maatschappelijk partner van Stichting SoSijn

Foto: Jill Weeda - Weeda Media
11 oktober 2021, 21:24
Verlopen

DUSSEN - ‘Ieder kind een talent’ dat is het motto van de sponsorloop voor SoSijn in Dussen. De Stichting SoSijn in Dussen biedt zorg op maat aan kinderen die extra aandacht vereisen.

Denk hierbij aan logeren, opvang door de week en in het weekend als ondersteunende en activerende begeleiding. Dit seizoen komt Team Voltena Dames 1 uit in de Eredivisie volleybal. Dankzij een fantastische sponsor is Dames 1 maatschappelijk partner van SoSijn en mogen zij met trots deze naam dragen op hun shirts.

De kinderen van Voltena Volleybal, en ook hun vriendjes en vriendinnetjes, gaan in de herfstvakantie op vrijdagmiddag 22 oktober rondjes lopen in Dussen om geld in te zamelen voor de kanjers van SoSijn. Men gaat lopen voor nieuwe bubble units voor in de snoezelruimte. Ook de kinderen van SoSijn worden erbij betrokken en met elkaar maken we er een onvergetelijke middag van. Er wordt gestart om 13.00 uur bij de vestiging van SoSijn in Dussen. Voor meer informatie check ook de website www.sosijn.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl