ZVDO ’74 haalt geen winst uit eerste uitwedstrijd

Foto: Archief
11 oktober 2021, 21:27
Verlopen

ANDEL - Zaterdag 9 oktober mochten de heren van ZVDO voor het eerst dit seizoen uit in Eindhoven tegen Nayade Classis.

In het begin wist Nayade maar liefst drie keer te scoren. ZVDO, ondanks het vele zwemmende acties maakt, scoorde nul keer. De tweede periode was aan de hand van ZVDO. Er werd eenmaal gescoord. Hierna trok Nayade de fysieke trukendoos open en scoorde wederom drie keer. De stand was 6-1. Maar ZVDO gaf niet op en assistent-coach Lou Goedel sprak de mannen goed aan de rust te bewaren.

Emiel Goedel wist drie keer te scoren. Casper Robertus mocht een strafworp nemen en maakte de 6-5. Het werd nog spannend. De heren zagen nog kans. Helaas tikte de tijd door wat niet in het voordeel was voor de heren uit Andel. Nayade speelde de wedstrijd rustig met balbezit uit. Nayade won uiteindelijk met 6-5.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl