Stem op RTV Altena bij Rabo ClubSupport

Foto: Rabo ClubSupport
12 oktober 2021, 23:28
Verlopen

ALTENA - Van 4 tot en met 25 oktober 2021 kunnen alle leden van de Rabobank een stem uitbrengen op hun favoriete club of vereniging tijdens de ClubSupport actie.

Bij Rabo ClubSupport gebruikt de bank een gedeelte van de winst om clubs financieel te ondersteunen. In Altena doen aangemelde clubs en verenigingen mee in de groep ‘Brabant’. Vorig jaar deden 7.600 Brabantse clubs en verenigingen mee. Als lid van de bank beslist u mee welke clubs een steuntje in de rug krijgen. Dit jaar kunt u stemmen op 3 deelnemende clubs. U brengt uw stem uit met de instructie die u persoonlijk ontvangt.

Dit jaar doet ook RTV Altena mee onder de naam ‘Altena TV en Radio A-FM’. Als Altena brede omroepstichting zijn er volop plannen om de omroep te laten groeien. Afgelopen zomer verhuisde de omroep naar een nieuwe locatie in Nieuwendijk. Op die nieuwe locatie is nog ‘lege ruimte’ waar een financiële bijdrage zeer welkom voor zou zijn. Brengt u één van de drie stemmen uit op ‘Altena TV en Radio A-FM’?

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl