In oktober vaart Riveer week lang volgens calamiteitendienstregeling

Foto: Archief
14 oktober 2021, 05:48
Verlopen

REGIO - In de week van 18 tot en met 24 oktober gaat de Gorinchem X naar de werf vanwege een reparatie. Dit betekent dat Riveer die gehele week volgens een calamiteitendienstregeling vaart. Vanwege de herfstvakantie is voor deze week gekozen.

Door de werkzaamheden aan de Gorinchem X kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam varen. De calamiteitendienstregeling geldt enkel op werkdagen. Tijdens de spits zal de verbinding naar Sleeuwijk en Hardinxveld en Werkendam niet ieder half uur, maar ieder uur varen. Raadpleeg de complete en vernieuwde calamiteitendienstregeling.

Om altijd op de hoogte te blijven over stremmingen en calamiteiten downloadt u de gratis Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers het snelst informatie over stremmingen, ook wanneer het weer opgelost is. Zorg wel dat u de meldingen aan hebt staan. U kunt ze achteraf altijd terugvinden via ‘bijzonderheden’ in het menu.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl