Cursus Digitale vaardigheden bij Bibliotheek Altena

Foto: Archief
19 oktober 2021, 10:35
Verlopen

WOUDRICHEM - Wilt u leren werken met de computer, laptop, met internet of uw smartphone? In november organiseert de Bibliotheek in samenwerking met ROC Da Vinci en Seniorweb Land van Heusden en Altena de cursus Digitale vaardigheden.

Elke donderdagavond in november kunt u terecht bij de Bibliotheek op De Werf aan het Raadhuisplein 1 in Woudrichem. De avonden starten om 19.30 uur. De volgende onderwerpen staan op de agenda. Op dinsdag 2 november: Voor het eerst op uw smartphone. Dinsdag 9 november: Voor het eerst op uw computer. Dinsdag 16 november: Berichtjes krijgen en sturen met uw smartphone. Dinsdag 23 november: E-mailen op de computer/op het internet en dinsdag 30 november: Videobellen met uw smartphone.

U kiest zelf of u één of meerdere avonden bijwoont. De cursus is gratis. Wilt u meedoen? Meld u dan aan door te bellen naar (085) 040 11 63 of stuur een mail naar digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl