Historische rivieren in Altena bij Altenatuur

Foto: Pixabay
19 oktober 2021, 10:18
Verlopen

GIESSEN - Op woensdag 27 oktober geeft Bas van Andel op Fort Giessen een lezing over de historische rivieren in Altena.

Ooit waren de rivieren in Altena groter, langer en belangrijker dan wat er nu nog van over is. Van Andel schreef er een boek over en maakte daarbij gebruik van historische- en moderne kaarten. Speciaal voor de liefhebbers van flora en fauna belicht de auteur ook nog enkele historische wetenswaardigheden over onze natte natuur van vroeger.

Aanmelding voor de lezing is verplicht. Stuur voor 25 oktober een mail naar altenatuur@gmail.com onder vermelding van het aantal personen. De lezing wordt gehouden op Fort Giessen. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.altenatuur.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl