Marktplein Wijk en Aalburg wordt opengesteld voor parkeren

Foto: Archief
19 oktober 2021, 10:35
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Het marktplein in Wijk en Aalburg wordt definitief gedeeltelijk opengesteld voor parkeren. Dat heeft de gemeente Altena besloten.

Alleen tijdens de weekmarkt blijft het marktplein en de straat Markt vrij van parkeren. Om dit alles goed te regelen, wordt het marktplein daarom opnieuw ingericht. De gemeente Altena nodigt inwoners en ondernemers uit hun visie te geven op het herinrichtingsplan.

Om tot de definitieve situatie van openstelling te komen, heeft de gemeente een aantal inrichtingsopties voor het marktplein gemaakt. Deze wil men bespreken op dinsdag 26 oktober tussen 19.00 uur en 21.00 uur in d’Alburcht in Wijk en Aalburg. Wie niet aanwezig kan zijn, kan toch reageren. De stukken die op deze avond gedeeld worden, zijn vanaf 27 oktober 2021 ook te vinden op de gemeentelijke webpagina. Een mening achterlaten kan daar tot uiterlijk 8 november 2021. Inwoners die wonen nabij het marktplein hebben deze uitnodiging ook per brief ontvangen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl