Goezate in Werkendam in eerste aflevering van ‘Max Maakt Mogelijk’

Foto: Archief
20 oktober 2021, 08:49
Verlopen

WERKENDAM - Verzorgingshuis Goezate in Werkendam is komende zaterdag onderwerp van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van MAX Maakt Mogelijk.

Het tv-programma besteedt aandacht aan de zorgtuin bij het verzorgingshuis, bedoelt voor de 75 bewoners met een somatische en psycho-geriatrische zorgvraag. Vrijwilliger Hendri Visser startte, samen met zorgmanager Karin Schellekens, het plan voor een dementievriendelijke tuin, waaraan ook buurtbewoners, bedrijven en vrijwilligers meewerkten.

MAX Maakt Mogelijk heeft daarbij het oneindige pad dat door de tuin loopt voor haar rekening genomen. De opnames werden al in januari gemaakt. De uitzending is aanstaande zaterdag om 18.40 uur te zien op NPO 2.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl