Schriftelijke vragen door VVD Altena over illegale handel en ondermijning

Foto: Archief
21 oktober 2021, 09:17
Verlopen

ALTENA - De VVD in Altena wil dat de gemeente ondernemers beter gaat ondersteunen bij het tegengaan van illegale handel en ondermijning.

De VVD onderkent dat er in Altena al het nodige gebeurt, met een actieplan en een speciaal interventieteam, maar zou graag meer ondersteuning zien. Als voorbeeld noemt de partij een speciale thema-avond die de gemeente Gorinchem onlangs organiseerde en waar ondernemersverenigingen werden getraind in het herkennen van illegale handel en ondermijning.

Die kennis konden zij op hun beurt weer delen met hun leden. De VVD heeft daarom het college gevraagd om meer geld vrij te maken om ondernemers te helpen bij het tegengaan van illegale handel en ondermijning.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl