Koffiehuis De Buurvrouw zamelt 4173 euro in voor Sri Lanka

Foto: Archief
23 oktober 2021, 13:50
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij koffiehuis De Buurvrouw in Wijk en Aalburg gaat ieder kwartaal tachtig procent van de inkomsten naar een goed doel.

De afgelopen vier maanden was dat Stichting Love Care Sri Lanka, die in Sri Lanka voedselpakketten uitdeelt. In totaal werd hiervoor 4173 euro ingezameld. Komend kwartaal gaat het deel van de opbrengst naar brood voor weeskinderen in Tanzania.

Het koffiehuis zet zich ook in voor inwoners van Wijk en Aalburg. Zo kunnen klanten kopjes koffie kopen voor anderen die dit niet kunnen betalen. Dat is al meer dan driehonderd keer gebeurd. Verder organiseert De Buurvrouw avonden waar mensen die eenzaam zijn, samen kunnen eten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl