Straatnamen gezocht voor nieuwbouwproject ‘Achter de Schans’ in Werkendam

Foto: Archief
23 oktober 2021, 13:52
Verlopen

WERKENDAM - De gemeente Altena is op zoek naar straatnamen voor het nieuwbouwproject ‘Achter de Schans’ in Werkendam. In het gebied worden de komende jaren in twee fasen ongeveer driehonderd woningen gebouwd.

De wijk wordt opgebouwd uit drie buurten: Op de Rieteilanden, In ’t Veld, en Aan de Dijk. Allen krijgen een eigen sfeer en karakter, met veel ruimte voor groen en water. Naar verwachting zijn er in het totale plan vijftien tot twintig straatnamen nodig.

Inwoners kunnen meedenken over deze nieuwe straatnamen. Op de website van de gemeente staat meer informatie over de eigenschappen van de buurten, die mogelijk als inspiratie kan dienen. Via de website kunnen ook de suggesties voor straatnamen worden ingestuurd, maar een brief sturen mag ook. Dat kan tot 8 november.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl