Andy Marcelissen in ’t Uivernest

Foto: Andy Marcelissen
25 oktober 2021, 16:49
Verlopen

HANK - Op zondagmiddag 28 november om 14.30 uur treedt tonprater en cabaretier Andy Marcelissen op in 't Uivernest in Hank met zijn eindejaarsshow 'Hij Komt, Hij Komt'.

Slecht slapen, weinig eetlust, buikpijn, hoofdpijn, plotselinge koortsaanvallen, overspannen of super druk gedrag; het zijn allemaal herkenbare symptomen die zich manifesteren rond Sinterklaas en Kerst en die treffen niet alleen overgevoelige kinderen. Ook een nuchter zieltje kan behoorlijk op tilt slaan. Hoe blijft de feestmaand feestelijk?

De voorstelling gaat over kerstmarkten bezoeken, de zak van Sinterklaas, Sylvana Simons, goede voornemens, All You Need Is lLove, kersthits, het jaar 2021, ongegeneerd vreten, Top 2000, gedichten en misschien nog wat heerlijke Sinterklaasconferences. En natuurlijk mag de kerstconference, het tweeduizend jaar oude mirakel dat door Andy in modern jasje is gestoken, niet ontbreken. Voor meer informatie en het bestellen van tickets belt u naar 06-24 40 32 05.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl