Stichting Altena Streekfestival kijkt terug op geslaagde ‘eerste keer’

Foto: Facebookpagina Stichting Altena Streekfestival
25 oktober 2021, 16:42
Verlopen

NIEUWENDIJK - Afgelopen zaterdag klonk er weer muziek in Altena. Stichting Altena Streekfestival organiseerde voor de eerste keer het Altena Streekfestival.

Op het Altena Streekfestival 2021 werd vooral gevierd dat de orkesten, na ruim 1,5 jaar stil te hebben gelegen, weer mochten doen wat ze zo gemist hebben: samen muziek maken en genieten van elkaars optredens. Niet minder dan twintig brassbands, harmonie- en fanfareorkesten namen deel.

De Stichting Altena Streekfestival is opgericht om blaasmuziek in de regio Altena en omstreken te bevorderen. Dit wil de stichting in eerste instantie bereiken door jaarlijks het Altena Streekfestival te organiseren. Dit is een eendaags festival voor alle blaasorkesten in de regio Altena, dat zijn oorsprong vindt in 1972 en dat in 2021 zijn 48e editie beleefde. De stichting kijkt toch wel trots terug op deze prachtige, goed verlopen dag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl