Ondanks kansen geen winst voor SKV

26 oktober 2021, 10:09

SLEEUWIJK/YERSEKE - Afgelopen zaterdag trad SKV aan in het zonovergoten Yerseke tegen Volharing, een club waar SKV al een aantal jaren niet tegen gekorfbald heeft.

Vooraf was het dus moeilijk te bepalen waar de kracht van de tegenstander lag. Door een aantal blessures en afwezige dames vanwege de herfstvakantie startte de jonge Annemijn Damen in de basis. Ze deed dit zeer verdienstelijk en korfbalde de hele wedstrijd heel stabiel.

Tot halverwege de eerste helft gingen de scores gelijk op, waarbij Volharing vaak net aan de beter kant van de score zat. Met een stand van 10-6 werd er gerust. De tweede helft kon SKV het spel niet kantelen. De kansen werden wel gecreëerd, maar helaas ontbrak het op de cruciale momenten in de afronding. Aron van Ooijen en Annika van Gelder scoorde aan het einde van de wedstrijd nog twee mooie uitgespeelde kansen. De eindstand was uiteindelijk 18-10.