Sportieve actie voor SoSijn

Foto: Jill Weeda
26 oktober 2021, 16:55
Verlopen

DUSSEN - ‘Ieder kind een talent’ was het motto van de sponsorloop voor SoSijn. De kinderen van Voltena Volleybal hebben afgelopen vrijdag rondjes gelopen door Dussen om geld in te zamelen voor de kanjers van SoSijn.

De Stichting SoSijn biedt zorg op maat voor kinderen met een beperking. Dit seizoen komt Team Voltena Dames 1 uit in de eredivisie, het hoogste volleybalniveau in Nederland. Dankzij een fantastische sponsor is dit team maatschappelijk partner van SoSijn en dragen zij met trots deze naam op hun shirts.

Het werd een mooi en indrukwekkend evenement, waarbij uiteindelijk een cheque met het fantastische bedrag van 1530 euro kon worden overhandigd. Met later binnengekomen giften steeg dit bedrag nog tot 1650 euro. Van het geld kunnen nieuwe bubble units voor in de snoezelruimte worden gekocht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl