Altena wil in gesprek met inwoners over omgevingsvisie

Foto: Archief
27 oktober 2021, 19:07
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena wil met inwoners in gesprek over de Omgevingsvisie. De centrale vraag daarbij is hoe Altena er over 20 jaar uitziet.

Wat is er dan bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, groen of woningbouw bereikt. De gemeente heeft daarvoor vier mogelijke ambitievisies opgesteld, waarvoor al met veel inwoners, ondernemers en organisaties is gesproken. Zij wil iedereen nogmaals de gelegenheid geven om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

En dat kan op maandag 22 november in Almkerk, dinsdag 23 november in Wijk en Aalburg en op woensdag 24 november in Sleeuwijk. De data en plaatsen staan al vast, maar het programma en de exacte locaties moet de gemeente nog bekend maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl