Amsterdam Chamber Theatre met ‘What the Dickens?’

Foto: PMack
2 november 2021, 17:41
Verlopen

DUSSEN - Op donderdag 25 november is in Kasteel Dussen een nieuwe voorstelling van het Amsterdam Chamber Theatre te zien, geïnspireerd op het werk van Charles Dickens.

Frouke Flieringa, Peppi MacRuari en Sophie Ruthven-Stuart spelen ‘What the Dickens?’ en voeren hun publiek terug naar de Victoriaanse tijd. Naar het verlangen om met de doden te spreken in spirituele séances vol onverklaarbare geestverschijningen, flakkerende kaarsen en dansende schaduwen.

Chamber Classics is een serie kamervoorstellingen over het leven en werk van bekende auteurs. Boeken zijn schatkamers waarin een rijkdom aan taal en gedachten wordt bewaard. Maar hoe vaak komt het niet voor, dat we, na het dichtslaan van een boek, dat vergeten? Jarenlang blijft het onaangeroerd, de letters vervagen en de verhalen verbleken in onze herinnering. ACT blaast het stof van de boeken om samen met het publiek verhalen uit de wereldliteratuur opnieuw te ontdekken. Naast lezen een heerlijke invulling van een donkere novemberavond! De entree is €12,-. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl. De aanvang is 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl