Voltena wint ook thuis in Werkendam

Foto: Rene van der Giessen
2 november 2021, 17:18
Verlopen

WERKENDAM - Nadat de debutant in de Eredivisie volleybal, Team Voltena Dames 1, vorige week de eerste overwinning boekt in een uitwedstrijd, deden zij het zelfde nu thuis. In een goedgevulde sporthal De Crosser in Werkendam boekten zij een mooie zege tegen het eerste damesteam van Set Up’65 uit Ootmarsum.

Na een kickstart in de eerste set, haperde de motor even in de tweede set. De derde en vierde set waren echter weer voor het thuisteam. Een mooie en verdiende 3-1 overwinning was hun deel en daar waar er nog enige twijfel was of een debuterend team, dat door Corona ook nog meer dan een jaar niet gespeeld heeft, in de eredivisie thuishoort, dan is die twijfel nu wel weggenomen.

Het was een mooi volleybalfeest, met een groot en enthousiast publiek. Speciale gasten onder het publiek waren medewerkers en kinderen van de Stichting SoSijn. Van deze stichting is Team Voltena Dames 1 maatschappelijk partner. De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd, zaterdag 6 november om 20.00 uur in de Galgenwaard in en tegen Utrecht. Op 13 november wordt er weer thuis gespeeld, dan is om 20.00 uur. VCN uit Capelle aan den IJssel is dan te gast.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl