VVD Altena: ‘Wil college Altena wel leren van gemaakte fouten?’

Foto: Archief
2 november 2021, 13:05
Verlopen

ALTENA - Tijdens de raadsvergadering van 13 juli 2021 is uitgebreid stilgestaan over het bestemmingsplan Buitengebied Middenweg in Andel.

VVD Altena heeft gevraagd om een uitgebreide evaluatie om te onderzoeken hoe het mogelijk is dat de raad per ongeluk een bestemmingsplan goedkeurt voor de huisvesting van een onbeperkt aantal arbeidsmigranten. Deze oproep werd niet gesteund door het merendeel van de raad. Wel beloofde het college om nog een brief te sturen waarin zou worden aangegeven hoe situaties als deze in de toekomst kunnen worden voorkomen.

VVD Altena: “Deze brief is echter tot op heden nooit verstuurd door het college. Wij vragen ons daarom af of het college wel wil leren van gemaakte fouten. Wij willen graag weten of het college bereid is deze brief alsnog op korte termijn te versturen.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl