30ste editie Kromme Keu Kersttoernooi

Foto: Pixabay
7 november 2021, 15:40
Verlopen

GENDEREN - Voor het eerst in 29 jaar was er vorig jaar geen Kromme Keu Kersttoernooi. Geen gezellig laagdrempelig biljarttoernooi. Geen avonden vol gezelligheid. In december van dit jaar organiseert Biljartvereniging De Kromme Keu uit Genderen weer een kersttoernooi.

Het Kromme Keu Kersttoernooi gaat op maandag 6 december van start. Tot en met maandag 22 november kunt u zich opgeven voor dit gezelligheidstoernooi bij Café ’t Zwaantje in Genderen of bij toernooicoördinator Pim Bouman op 06-11097884. Meedoen kost bijna niets, maar de gezelligheid is groot. Marco Branderhorst heeft twee jaar lang kunnen genieten van zijn overwinning in 2019. Marco werd op de feestelijke finale avond beloond met een mooie beker, de wisseltrofee en de eeuwige roem. Dit jaar is de finale avond gepland op donderdag 30 december. De finalewedstrijden beginnen om 19.00 uur.

Biljartvereniging De Kromme Keu is de grootste biljartvereniging van Genderen en omstreken. Elk jaar organiseert de club het kersttoernooi, waar tussen de 50 en 60 mensen aan deelnemen. De Kromme Keu is wekelijks in de avonduren actief bij De Koninklijke Nederlandse Biljartbond en ’s middags bij Verenigingen Bond Dagbiljart Midden-Brabant.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl