Lions ondersteunen Stichting BiesboschCare

Foto: Coen Hartman
7 november 2021, 15:36
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen donderdag overhandigde de President van Lions Club Werkendam, Hugo van den Broek, Bij Janne in De Koppelpaarden in Dussen een cheque van € 500,00 aan vertegenwoordigers van de Stichting BiesboschCare.

Stichting Biesbosch Care is midden in een pandemie opgericht. Een tijd waarin alles, voor iedereen opeens anders was en gezondheid en verbinding met elkaar in een ander perspectief kwamen te staan. Stichting BiesboschCare heeft als hoofddoelstelling om kwetsbare jongeren en (jong)volwassenen, bijvoorbeeld met een ontwikkelingsachterstand of in langdurige revalidatie- en hersteltrajecten, te ondersteunen en begeleiden om in een positieve, uitdagende, natuurlijke omgeving, de kans te geven om een vooraf afgesproken doel te bereiken.

Lions Club Werkendam is een service club die organisaties, vrijwilligers en verenigingen, speciaal binnen het Land van Heusden en Altena ondersteunt door middel van projecten en/of met kleine financiële donaties. Het Lucky Lion Altena Corona Hulpfonds van LCW heeft afgelopen jaar een aanzienlijk bedrag uitgekeerd aan een dertigtal doelen in de gemeente Altena. Het gaat dan om doelen, die geen steun ontvangen van de overheid of anderszins. Indien u denkt dat u tot deze doelgroep behoort kunt u altijd een aanvraag doen bij Lions Club Werkendam: werkendam@lions.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl