Open PeuterPietenochtend bij BsOudendijk

Foto: Marianne Sijberden
9 november 2021, 16:01
Verlopen

OUDENDIJK - Alle peuters uit Altena mogen komen spelen op de peuterochtend van BsOudendijk op dinsdagochtend 16 november van 9.30 tot 11.00 uur. Deze ‘lammetjesdag’, zoals het van oudsher heet, vindt drie keer per jaar plaats.

Deze editie staat in het teken van spelletjes en sinterklaas. Een grote rol is dit jaar weggelegd voor groep 7 en 8. Deze kinderen begeleiden de kleintjes langs een spelletjesparcours. Bij droog weer zijn de spelletjes buiten, bij regen verhuist het hele feest naar binnen. PeuterPietjes van 2 tot 4 jaar zijn met hun ouders van harte welkom op deze open ochtend. Graag aanmelden via info@bsoudendijk.nl. Verkleden mág, maar hoeft natuurlijk niet.

Ouders mogen erbij blijven, maar mogen ook in de hal koffiedrinken en een kijkje nemen in de rest van de school. Ouders die niet kunnen en toch snel op school willen komen kijken, kunnen een afspraak maken: Basisschool Oudendijk, Oudendijk 62A in Woudrichem. Telefoon: 0183 – 303349, info@bsoudendijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl