Sinterklaas komt weer logeren in het kasteel

Foto: Vrienden van Kasteel Dussen
9 november 2021, 16:27
Verlopen

DUSSEN - Het blijft spannend: niemand weet wáár Sinterklaas voet aan wal gaat zetten. Ook de mensen van kasteel Dussen niet. Maar ze hebben wel goed nieuws van hem gekregen. Hij wil heel graag weer komen logeren op deze bijzondere plek en hij zou het gezellig vinden als alle kinderen bij hem langs komen.

Dit om er samen met alle vaders en moeders, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen een feestelijke dag van te maken. Wel een beetje anders dan anders, met zoveel mogelijk ruimte en doorstroming. En o ja, neem gerust je verlanglijstje mee. Je bent van harte welkom in Kasteel Dussen aan de Binnen 1 in Dussen op zaterdag 20 november 2021 vanaf 10.00 tot 16.00 uur. Maar let op: niet tussen 12.30 en 13.30, dan gaat de poort op slot, want Sint houdt siësta.

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen; entree voor iedereen vanaf 3 jaar is € 3,-. Aanmelden hoeft niet, maar Sint en de Pieten houden zich wel aan de geldende coronaregels. Dat verwachten ze ook van iedereen die op bezoek komt in het kasteel. Zie voor actuele info: www.kasteel-dussen.nl en www.facebook.com/stichtingvriendenkasteeldussen/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl