Sinterklaasintocht komt naar Nieuwendijk

Foto: Stichting Sinterklaasintocht Nieuwendijk
9 november 2021, 15:39
Verlopen

NIEUWENDIJK - De Stichting Sinterklaasintocht Nieuwendijk is heel blij dat Sinterklaas op zaterdag 13 november weer met de pieten naar Nieuwendijk komt.

Om 18.30 uur zal de Sint bij het plein van Dorpshuis Tavenu aankomen, waarna hij samen met iedereen een gezellige rondrit door het dorp zal maken. Na de rondrit zal Sinterklaas samen met zijn pieten en de kinderen nog een kort feestje vieren op het plein voor Tavenu. Om de feestvreugde te verhogen zal ONS voorafgaand aan de intocht gezellig spelen op het plein.

De pieten zullen ook dit jaar weer gezellige lampjes uitdelen aan de kinderen. Tijdens de intocht zullen de Herrie Meuzikken de stoet feestelijk begeleiden. Op het plein zal techniekpiet er samen met de danspieten een leuk feestje van maken met iedereen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl