Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
9 november 2021, 15:57
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Inmiddels hebben al heel wat bezoekers de nieuwe tweedehandsboekwinkel van Maaswaarden ouderenzorg in Wijk en Aalburg weten te vinden. De reacties zijn overweldigend.

De vrijwilligers Dirk en Nel Bouman hebben er weer een prachtige winkel van weten te maken met een ruime assortiment aan boeken. Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. Iedereen vindt hier iets van zijn of haar gading. Het volgende verkoopmoment is op donderdag 18 november van 18.30 tot 20.30 uur. Als u verkouden bent, hoest of koorts heeft, dan blijft u thuis. Een mondkapje verplicht en bezoekers krijgen handschoenen en een winkelmandje.

U bent welkom aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg op de derde etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl