ZVDO’74 geeft supporters een vermakelijke pot

Foto: Jelle Sterkenburg
9 november 2021, 15:47
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag werd in AquaAltena de wedstrijd gespeeld tussen thuisploeg ZVDO’74 en de Schelde uit Terneuzen. De wedstrijd begon, nadat pupil van de week Aad van der Meer de wedstrijdbal in het water gooide.

ZVDO opende de score, maar de Schelde wist drie tegendoelpunten te maken. Al snel moest een speler van de Schelde het zwembad verlaten vanwege een zware overtreding. De tweede periode sloeg de Schelde zijn slag. Ze scoorden driemaal. Het antwoord van de thuisploeg uitte zich door tweemaal te scoren. Het stond 3-6.

De andere helft van de wedstrijd was vermakelijk. Er was nog niks uitgespeeld en beide ploegen gingen tot het gaatje. Aan beide kanten werden er spelers voor 20 seconden straf naar de kant gestuurd. Het fanatisme gaf een prachtig schouwspel. De Schelde liet zien waar ze voor kwamen. Ze hebben gewonnen met 4-10. Ondanks verlies voor ZVDO, was het een prachtige pot.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl