Automobilist gewond bij botsing op A27 bij Hank

Foto: Archief
23 november 2021, 18:58
Verlopen

HANK - Een automobilist is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een botsing op de A27 bij Hank. Het slachtoffer moest door de brandweer worden bevrijd en is daarna in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een traumahelikopter kwam vanwege het ongeluk naar Breda. Daar nam de trauma-arts plaats in de ambulance waar het slachtoffer lag om medische bijstand te verlenen. De A27 tussen knooppunt Hooipolder en Nieuwendijk werd een tijdlang afgesloten vanwege het ongeluk. Halverwege de middag is de snelweg weer vrijgegeven.

Maandagochtend zorgden een gekantelde vrachtwagen met kippen op de A2 bij Kerkdriel en een uitgebrande vrachtwagen ook al voor een fikse vertraging op de A27. Op het hoogtepunt had het verkeer tussen Oosterhout en Werkendam een vertraging van ruim driekwartier.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl