SKV beloont hard werken met gelijkspel

Foto: Archief
29 november 2021, 05:57
Verlopen

SLEEUWIJK - Op zaterdag 27 november mocht SKV van start met de eerste zaalwedstrijd. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen ’t Capproen in Hellevoetsluis.

Daar de A-junioren qua tijd tegelijk moesten korfballen op een heel andere locatie was de reservebank van het vlaggenschip niet ruim gevuld. Overigens hebben de A-junioren hun wedstrijd gelijk gespeeld met 8-8. De wedstrijd van SKV 1 zou ook, na hard werken, in een verdiende gelijk spel eindigen met 10-10.

SKV ging de kleedkamers in met een achterstand van 6-3 na de rust werd een achterstand van 10-6 weg gewerkt naar een verdiend gelijkspel. Stefan de Jong was de man met de gouden handjes en mocht 5 doelpunten op scoreformulier noteren. Robin Duizer maakte het laatste doelpunt vanaf onder de korf. SKV bewaarde de rust en kon zo een punt mee naar Sleeuwijk nemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl