Huur een padelbaan bij TV TIOS Sleeuwijk

Foto: TV TIOS
4 december 2021, 17:44
Verlopen

SLEEUWIJK - Na twee jaar hard werken werden in november bij tennisvereniging TIOS in Sleeuwijk twee gloednieuwe padelbanen feestelijk in gebruik genomen. Vanaf heden zijn de padelbanen ook beschikbaar voor niet-leden en wordt het ook voor hen mogelijk de banen te huren.

Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en is omringd door wanden. Als niet-lid van TV TIOS is het vanaf nu mogelijk om een baan te huren. Dit is alleen zo tijdens de zogenaamde ‘daluren’. Dat zijn de uren dat het in de regel niet zo druk is op de vereniging. De daluren zijn doordeweeks van 08.00 tot 18.30 uur en in het weekend van 12.00 tot 18.30 uur.

De banen worden per 1,5 uur verhuurd. Ook rackets zijn te huur en de ballen kunnen (voorlopig) gratis gebruikt worden. De kosten zijn € 30,- voor 1,5 uur. De huur van een padelracket kost € 2,50. De boekingen kunnen gedaan worden via de website Padelboeker.nl. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar padel@tvtios.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl