Voordelig met de watertaxi naar Slot Loevestein

Foto: Slot Loevestein
4 december 2021, 22:07
Verlopen

REGIO - Vier kerstvakantie op Slot Loevestein! Van zaterdag 11 december tot en met zondag 9 januari is het er extra sfeervol met overal fonkelende lichtjes, brandende vuurkorven en spannende kerstverhalen uit de geschiedenis van het kasteel.

Iedere dag is er iets te doen op het kasteel, behalve op Eerste Kerstdag en op Oud- en Nieuwjaarsdag. Profiteer in de vakantie van de speciale watertaxi-actie van Riveer naar Loevestein. Tijdens de kerstvakantie is er namelijk geen reguliere veerverbinding naar Slot Loevestein. De watertaxi is daarom de ideale oplossing om het slot te bezoeken. Vanaf Gorinchem of Woudrichem betaal je in plaats van €12,- slechts €6,- via de app voor een retourtje.

Tijdens de kerstvakantie vertellen professionele museumgidsen hoe er in de tijd van Hugo de Groot kerst gevierd werd. Ontdek ook waar onderduiker Jan van der Pol met oud en nieuw stiekem heen ging in de Tweede Wereldoorlog. De gidsen vertellen het vakantieverhalen meerdere keren per dag. Naast het vakantieverhaal zijn er dagelijks oudhollandse spellen en kunt u een kerstwens schrijven voor in de wensboom. Verder is er muziek en zijn er kaarsverlichte rondleidingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl