Kerststukjes maken in De Bolderik

Foto: Archief
5 december 2021, 09:47
Verlopen

SLEEUWIJK - De dagen worden korter en het is binnen warm en gezellig. Om daar de Kerstsfeer aan toe te voegen kunt u meedoen op woensdag 15 december met het kerststukjes maken in De Bolderik te Sleeuwijk.

Onder leiding van Bets Mol en Astrid Waalder maakt u een kerststukje op. Het initiatief van deze middag komt van de Reuma Patiënten Vereniging regio Gorinchem. Het eerste kopje thee of koffie met wat lekkers erbij is op kosten van de vereniging en voor de heren is er natuurlijk de praatjestafel. Zij kunnen ook een kaartje leggen of een potje biljarten. Voor materiaal wordt gezorgd. Wilt u wel een mesje en -als u er één heeft- een snoeischaar meebrengen voor het verwerken van het materiaal?

De kosten voor deze middag zijn € 5,- voor leden van de patiënten vereniging. U kunt op de middag zelf contant te betalen. U kunt gerust iemand meenemen. De kosten zijn € 7,50 voor niet leden. U bent van harte welkom op woensdag 15 december in dorpshuis De Bolderik te Sleeuwijk. De aanvang is om 14.00 uur. Aanmelden? Kijk op de website https://dorpshuisdebolderik.nl/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl