Erevoorzitter Janthijs de Fijter van Achilles Veen overleden

Foto: PT Creations
7 december 2021, 12:27
Verlopen

VEEN - Janthijs de Fijter is overleden. De voormalig voorzitter en erevoorzitter van voetbalvereniging Achilles Veen overleed na een kort ziekbed.

De voetbalvereniging heeft veel aan De Fijter te danken. Hij was eerst lid van het jeugdbestuur en trad daarna als wedstrijdsecretaris toe tot het hoofdbestuur. Toen toenmalig voorzitter Jacco Vos zijn taak neerlegde, nam De Fijter die positie over. Hij zou uiteindelijk tien jaar voorzitter blijven.

Onder zijn leiding verhuisde de club naar het nieuwe sportpark De Hanen Weide. In 2019 droeg hij het voorzitterschap van Achilles Veen over aan Henk Schreuders. Janthijs de Fijter is slechts 53 jaar oud geworden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl