KNVB legt competitie in hoogste klasse bij amateurs stil

Foto: Archief
7 december 2021, 13:02
Verlopen

REGIO - De KNVB legt de competities in de hoogste klasse bij de amateurs stil. De voetbalbond heeft dit besluit genomen nadat duidelijk is geworden dat het voorlopig definitief niet is toegestaan om na 17.00 uur te sporten.

Het stilleggen betreft alle teams, zowel senioren als jeugd vanaf 13 jaar, die uitkomen in de zogenoemde A-categorie. De jongste voetballers tot en met 12 jaar kunnen wel competitief blijven voetballen. Ook worden op vrijwillige basis inhaalwedstrijden gepland om zo het aantal gespeelde wedstrijden per team recht te trekken.

In de B-categorie gaan de speelronden van 11 en 12 december en van 18 en 19 december ook door. 85 procent van de amateurvoetballers komt uit in de B-categorie. Na 19 december begint dan voor iedereen de winterstop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl