Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
11 december 2021, 05:52
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Het einde van 2021 nadert en dat betekent dat Maaswaarden ouderenzorg ook toe is aan de laatste tweedehands boekenverkoop. Na de verkoop van afgelopen keer zijn alle lege plekken weer aangevuld met nieuwe voorraad, dus kom nog snel uw slag slaan voor de feestdagen.

De vrijwilligers Dirk en Nel Bouman hebben er weer een prachtige winkel van weten te maken met een ruim assortiment aan boeken. Iedereen vindt hier iets van zijn of haar gading. Het volgende verkoopmoment is op zaterdag 18 december van 10.00 tot 12.00 uur. Er mogen maximaal 7 personen tegelijk in de winkel zijn en dat voor maximaal 30 minuten. Bezoekers krijgen een winkelmandje, handschoenen en het dragen van een mondkapje is verplicht. Als u verkoudheidsklachten heeft, dan blijft u thuis.

U vindt de winkel aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg op de 3de etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl