Genieten van de winter in de Biesboschlinie

Foto: Marianne Sijberden
16 december 2021, 21:47
Verlopen

ALTENA - De Biesboschlinie bruist ook in de winter met tal van activiteiten. Er is voor voor elk wat wils: van winterwandeling of rondleiding bij kaarslicht tot sfeervol winkelen voor de feestdagen. Alle activiteiten zijn verzameld in een handige wintergids.

Van december tot en met februari heerst er winterrust in de Biesboschlinie. Maar dat betekent niet dat er niets te beleven is. In december raakt iedereen in de stemming voor de feestdagen. Er zijn alle maanden winterwandelingen voor een frisse neus, muzikale voorstellingen op Kasteel Dussen en voor het ouderwetse winterse gevoel geeft de wasvrouw rondleidingen door Fort Altena. Ook bij de buren in de Vestingdriehoek is de winter allesbehalve saai. Rondleidingen bij kaarslicht op Slot Loevestein of snertwandelen in Gorinchem: genoeg te beleven voor een compleet weekendje weg met een bezoek aan alle vestingen.

De Biesboschlinie is het thuis van eeuwenoud erfgoed en prachtige natuur. Het gebied beslaat de gemeente Altena met zijn 21 kernen, waaronder Woudrichem, en het zuidelijke deel van de Biesbosch. Er valt heel wat te genieten… ook in de winter. Daarom verzamelde VVV Biesboschlinie de activiteiten voor deze winter in een wintergids. De gids is verkrijgbaar op toeristische plaatsen in de regio en digitaal via https://biesboschlinie.com/winter.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl