Eerste sloopauto in brand gestoken op beruchte kruispunt in Veen

Foto: Archief
18 december 2021, 07:00
Verlopen

VEEN - Op het beruchte kruispunt in de Witboomstraat in Veen is vrijdagavond een auto in brand gestoken.

Daarbij werd door omstanders zwaar knalvuurwerk afgestoken en bij het takelen van het autowrak ging een band in vlammen op. De auto werd vrijdagavond rond 21.45 uur op het kruispunt in brand gestoken. Dat gebeurde volgens een getuige onder het toeziend oog van ongeveer 250 toeschouwers. Brandweerlieden konden het voertuig snel blussen.

In Veen worden in de aanloop naar oudjaar vaker sloopauto’s in brand gestoken. Het takelen van de auto door een bergingsbedrijf werd daarna onderbroken door omstanders. Zij overgoten een autoband die bij de takelwagen lag met benzine, waarna ze deze in brand staken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl