Wie nomineer jij voor een Altena Sport Award?

Foto: Archief
20 december 2021, 08:50
Verlopen

ALTENA - De Altena Sport Award is een prijs voor bijzondere prestaties op het gebied van sport in de gemeente Altena en wordt toegekend op basis van een aantal vaste criteria.

Dit kan een bijzondere prestatie op nationaal of internationaal niveau van een sporter of sportploeg zijn. Of een erkenning voor een initiatief dat een bijdrage levert aan de uitoefening of beleving van sport in Altena. De Altena Sport Awards zijn een initiatief van de Sportraad Altena. De wethouder sport, Shah Sheikkariem, is benoemd tot voorzitter van de jury. Ieder jaar kan aan meerdere individuen of groepen een award worden uitgereikt. En als er geen geschikte kandidaten zijn, wordt de award dat jaar niet uitgereikt. Daarmee wordt de waarde van de award geborgd.

Bewonder jij de prestaties van die talentvolle (jeugd)sporter binnen jouw club? En ben je onder de indruk van dat ene team dat telkens weer de overwinning mag vieren? Of de vrijwilliger die een bijzondere bijdrage levert aan een sportinitiatief in Altena? Tot en met 28 februari kun jij kandidaten nomineren voor de Altena Sport Awards. Het gaat om prestaties die geleverd zijn in het jaar 2021. Er zijn vier categorieën: Een individuele sporter of een sporter die deel uit maakt van een team (min. leeftijd 17 jaar); Jeugd, individueel of een jeugdteam, maximaal 18 jaar; Sportploeg en Vrijwilliger van een sportorganisatie/club/verenging/evenement.

Ben je niet verbonden aan een vereniging of heeft de vereniging de mail niet ontvangen? Stuur dan een bericht naar Ciska Boelens, ciska@sportraadaltena.nl en je ontvangt het voordrachtformulier en de criteria per email of indien gewenst per post.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl