Start verkoop bouwkavels Achter de Schans

Foto: Archief
23 december 2021, 17:52
Verlopen

WERKENDAM - De verkoop van bouwkavels voor zelfbouw in het nieuwbouwproject Achter de Schans in Werkendam is gestart.

De 13 bouwkavels bieden elk de ruimte voor het zelf bouwen van een vrijstaande woning. Wethouder Hans Tanis geeft aan dat het een mooi moment is waar veel inwoners in Altena naar hebben uitgekeken. Het is een prachtig project met in totaal ongeveer 300 nieuwe woningen. Hij is dan ook blij dat dit gelukt is en de verkoop begint. Tot 17 januari kan iedereen zich voor een bouwkavel inschrijven via de website: www.gemeentealtena.nl/achterdeschans. Bij de toewijzing wordt rekening gehouden met de wachtlijst van de voormalige gemeente Werkendam.

In het eerste kwartaal 2022 brengen de projectontwikkelaars ook hun eerste woningen in verkoop. Via de website www.achterdeschans.nl blijft u verder op de hoogte over deze verkoop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl