Ommetje langs Jannezandse Brug moet mogelijk worden

Foto: Archief
29 december 2021, 13:43
Verlopen

HANK - Het moet mogelijk worden om vanuit Hank een ommetje te maken langs de Jannezandse Brug. In de huidige ontwerptekeningen is het pad nu nog doodlopend en alleen via de Nathalsweg te bereiken.

Maar wandelen of fietsen langs de pas opgeknapte Brug van Jannezand zou nog mooier zijn als het fietspad straks aansluit op de dorpskern van Hank. Raadslid Pauline van den Tol diende daartoe een motie in. Zij ziet wel wat in het idee om een bruggetje aan te leggen over de Postsloot naar de Visserskade.

Die mogelijkheid is al eerder onderzocht door de toenmalige gemeente Werkendam en bleek toen niet haalbaar. Daarom zoeken een aantal inwoners uit Hank op dit moment naar andere aansluitingen met de polder Jannezand.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl