Johan de Vos uit Andel lijsttrekker voor Jezus Leeft in Altena

Foto: Archief
7 januari 2022, 13:33
Verlopen

ALTENA - Ook dit jaar doet de partij Jezus Leeft weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Altena. De partij werd in 2013 opgericht en deed in 2014 mee aan de verkiezingen in de (voormalige) gemeenten Werkendam en Woudrichem.

In 2018 deed men een gooi naar een plek in de gemeenteraad van Altena, maar toen wist de partij geen zetel te bemachtigen. Met Johan de Vos uit Andel als lijsttrekker, gaat Jezus Leeft dit jaar opnieuw proberen in de gemeenteraad van Altena te komen. C.H. van Breugel uit Giessen, R. van Ooijen uit Sleeuwijk, A.C. Meijer uit Sleeuwijk, E. van Ooijen uit Dussen en A.S.B.H. van Oijen uit Dussen zijn de overige kandidaten op de verkiezingslijst.

Voor de aankomende verkiezingen heeft de partij ook een uitgebreid verkiezingsprogramma opgesteld. De missie van Jezus Leeft is om in Nederland, dus ook in de gemeente Altena, meer mensen te bereiken met de boodschap om Jezus te volgen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl