Inzamelactie kerstbomen succesvol verlopen

Foto: Gemeente Altena
8 januari 2022, 10:30
Verlopen

ALTENA - Woensdagmiddag 5 januari werden er op verschillende plaatsen in de gemeente Altena kerstbomen ingezameld. Op deze inzamellocaties konden inwoners hun kerstbomen inleveren.

Verenigingen en clubs in Altena die hun kas wilden spekken, konden zich bij de gemeente aanmelden om een inzamellocatie voor kerstbomen te beheren. Daarvoor krijgen ze sowieso een vergoeding van 50 euro én 15 euro per persoon per uur. Verschillende verenigingen uit Altena hadden zich bij de gemeente aangemeld.

De inzamelaars waren Scouting Loevestein, Mannenkoor Altena, Andels Fanfare Corps, KNV EHBO Uitwijk-Waardhuizen, VV Altena, Muziekvereniging St Cecilia, Kozakken Boys, Muziekvereniging Nooit Gedacht en Oranjevereniging Dussen. Kinderen tot twaalf jaar kregen voor elke ingeleverde kerstboom 50 cent van de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl