Diverse fracties uiten zorgen over toekomst van middenstanders in Altena

Foto: Archief
11 januari 2022, 16:58
Verlopen

ALTENA - De fracties van CDA, AltenaLokaal, SGP, VVD en PvdT hebben in een brief aan het college hun zorgen geuit over de toekomst van middenstanders in de dorpen van Altena.

De fracties stellen dat de stapeling van economische en financiële effecten door de lockdown voor veel middenstanders intussen zo hoog zijn opgelopen, dat men vreest voor sluiting of faillissement. Raadslid René Roovers haalt in de brief aan dat men in de gemeente Barneveld te maken heeft met eenzelfde problematiek, als in Altena. Daar heeft het college een open brief gestuurd aan premier Mark Rutte.

In Altena willen de fracties van het college weten of men zich herkent in de problematiek van ondernemers in Altena. Ook zien zij graag dat het college een open brief met eenzelfde strekking als de brief van de gemeente Barneveld opstelt en deze, medeondertekend door de gemeentefracties, stuurt aan premier Rutte.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl