Pad naar Jannezandse brug wordt verlegd

Foto: Archief
14 januari 2022, 21:09
Verlopen

HANK - De werkzaamheden aan de Jannezandse brug zijn klaar. Om het karwei goed te kunnen uitvoeren, werd een tijdelijk pad naar de brug aangelegd. Dit gebeurde met toestemming van de grondeigenaar.

Het tijdelijke pad verdwijnt binnenkort. Daarvoor in de plaats komt een definitief pad, op een andere locatie. De brug van Jannezand werd op 16 oktober feestelijk geopend. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden maakte de gemeente gebruik van een werkpad naar de brug en de ruimte eromheen. Ter voorbereiding op de opening werd over dit werkpad een voorlopig toegangspad naar de brug aangelegd.

Bij de aanleg van het toegangspad in oktober overlegde de gemeente met de grondeigenaar over de aankoop van die grond. De gemeente kocht deze echter niet. Om die reden wordt het pad binnenkort verplaatst naar de plaats die eerder door de gemeente Werkendam en de eigenaar van de grond bij de notaris is vastgelegd. Het pad wordt nu als het ware buitenom de bult grond voor de brug gelegd. Het materiaal dat in het huidige pad is verwerkt, wordt hergebruikt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl