Hoofdtrainer Rick Adjei per direct op non-actief gesteld bij Kozakken Boys

22 januari 2022, 18:25
Verlopen

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft Rick Adjei per direct op non-actief gesteld. Adjei was sinds de zomer van 2019 hoofdtrainer op De Zwaaier in Werkendam, een functie die hij na het vertrek van Kees Spaan combineerde met die van technisch directeur.

In de persoon van Johan van der Werff heeft de Werkendamse tweededivisionist sinds eind december een nieuwe technische man. Vanwege het ontbreken van draagvlak binnen de club en het gebrek aan vertrouwen dat Rick deze ploeg weer aan het voetballen krijgt, is het bestuur van Kozakken Boys tot dit besluit gekomen legt voorzitter Dick Hoogendoorn uit.

De positie van Adjei kwam dit seizoen meer en meer onder druk te staan vanwege de lage klassering en de manier van spelen. Later deze week zal het bestuur meer mededelingen doen over de vervanging, want uiteindelijk wil de club er alles aan doen om behouden te blijven voor de Tweede Divisie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl