Milieustation Giessen in februari gesloten

Foto: Archief
22 januari 2022, 06:04
Verlopen

ALTENA - Van 1 tot 28 februari is het milieustation Giessen gesloten voor een verbouwing. Tijdens de sluiting kunnen inwoners gebruikmaken van het milieustation in Werkendam. Deze is extra open. Ook kunnen inwoners tijdelijk hun tuinafval brengen in Brakel.

Tijdens de sluiting van milieustation Giessen, dus van 1 tot 28 februari, is het milieustation in Werkendam extra open. Het adres is Beyerinckweg 12. Tijdens de sluiting kunnen inwoners hun tuinafval ook brengen bij Verschoor in Brakel, aan de Van Heemstraweg 1. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Op zaterdagen kunnen inwoners ook tuinafval brengen bij Verschoor in Almkerk aan de Midgraaf 14c of het inzamelstation in Hank aan de Stadhoudershoef 12. In Hank kunnen ook matrassen en piepschuim gebracht worden. De locaties in Almkerk en Hank zijn open op zaterdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Kijk ook op www.gemeentealtena.nl/milieustations.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl