Schriftelijke vragen VVD over ernstige overlast in Andel

Foto: Archief
22 januari 2022, 06:57
Verlopen

ANDEL - Bij VVD Altena hebben zich meerdere inwoners uit Andel gemeld, die zich zorgen zouden maken om hun veiligheid.

Al langere tijd zijn er in het dorp overlastmeldingen. In 2021 zijn er 46 meldingen van overlast gemaakt. De overlast wordt veroorzaakt door groepen jongeren. Het probleem is bekend bij het college, want eerder heeft er al een gesprek plaatsgevonden met een groep inwoners.

VVD Altena wil weten of het college de mening deelt, dat de overlast in Andel onacceptabel is en op zo kort mogelijke termijn moet worden opgelost. Ook vraagt men of de overlast al gemeld is bij politie en justitie en hoe de gemeente er samen met hen voor gaat zorgen dat de veiligheid weer terugkeert in Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl